Upoznajte nas

Tradicija i kvaliteta u roletarstvu, tapetariji i dekoraciji

Tvrtka SLAK, čiji je utemeljitelj majstor Jakob Knez otvaranjem tapetarske radnje davne 1979. godine, započeo obiteljsku tradiciju u kojoj se umijeće i tajne tapetarskog zanata prenosi s oca na sina.

Sadašnji vlasnik Slaven Knez, zahvaljujući godinama iskustva prihvatio je specifične potrebe i zahtjeve svojih klijenata te nastavio ispunjavati njihove želje kvalitetnom uslugom i profesionalnošću svojih djelatnika.

Iskustvo stečeno dugogodišnjim radom, danas se iskazuje u vrhunskoj kvaliteti naše usluge, u kreativnosti koju koristimo u radu. Ljubav prema našem poslu je ono što nas ispunjava, a zadovoljstvo naših korisnika je ono što nam govori da smo na ispravnom putu.

Ponosni smo na dugogodišnju tradiciju obuke učenika, koji su pohađali školu za tapetare, a praktičnu nastavu i sve druge edukacijske projekte obavljali u našoj tapetariji. Veliki broj učenika steklo je znanje i obučenost za cijeli život, a neki od njih su i danas naši majstori.

Kao nadopuna na tapetarsku djelatnost, asortiman se vremenom proširio na ostale proizvode, pa tako 1992 godine proširujemo ponudu i osnivamo tvrtku.

Tvrtka Slak d.o.o. pruža uslugu opremanja i uređenja interijera velikim asortimanom programa za zaštitu od sunca. Dugogodišnjim iskustvom i nizom referenci stekli smo bogato iskustvo koje primjenjujemo kako bi zadovoljili Vaše zahtjeve i oplemenili Vaše prostore.

30 godina tradicije

40 godina tradicije i iskustva

- 1979 -